Keynote: Betrouwbare Informatie in een wereld vol AI – spreker op Accountantsdag 2023

In november spreek ik op Accountantsdag 2023, een evenement dat 800 professionals in de wereld van accountancy en financiën bij elkaar brengt. Dit event wordt jaarlijks geproduceerd door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Mijn presentatie, “Betrouwbare informatie in een wereld vol AI,” gaat in op hoe we door technologie als AI en blockchain de betrouwbaarheid van informatie kunnen waarborgen. Dit is relevanter dan ooit en de rol van accountants is hierin is cruciaal.

Ik kijk uit ernaar uit om de bij WordProof opgedane inzichten en praktijkvoorbeelden te delen! Naast provenance technologie werken we met private AI modellen voor o.a. uitgevers met ons product Content Core.

De Accountantsdag 2023 is hét jaarlijkse event voor accountancy, met dit jaar als thema ‘Zeker in deze tijd’. Ik ben er trots op om in de voetsporen te treden van eerdere sprekers zoals Wim Kok en Jan-Kees de Jager. Voor meer informatie over Accountantsdag 2023 en tickets, ga naar de Accountantsdag 2023 event page.

Plaats een reactie