Aan de slag!

Vaak word ik ingeschakeld als spreker of sparringpartner voor marketeers, consultants en directies.

Centrale vraag daarbij:

“Hoe kan ik technologie inzetten om betere producten of service te verlenen en meer omzet te genereren?”

Bas van der LansNiet zelden resulteert de uitkomst van dergelijke workshops of sessies in minimaal één concreet idee of inzicht.

Samen definieer ik graag hoe jouw inzicht of idee stap voor stap te vertalen naar een oplossing die werkt en jouw klanten blij maakt.

Q: Kan ik je ook inschakelen als developer? 

Jazeker!

Ik ben dagelijks betrokken bij Van Ons – met een team van 15 specialisten ontwikkelen we dag (en nacht) oplossingen voor uiteenlopende bedrijven. Ik ben betrokken bij conceptfases, consultancy en prototyping. Project management en development wordt door de specialisten in ons team gedaan!

Q: Blijf jij zelf betrokken bij het traject? 

Waar nodig! Mijn kracht zit in het vertalen van inzichten en ideeën tot concepten en totstandkoming van eerste versies. Daadwerkelijke uitvoering – ontwerp en bouw – is bij het Van Ons-team onder leiding van jouw online producer in de best mogelijke handen.

Ik haak weer aan als het na lancering van een project tijd is voor doorontwikkeling, bijsturen en commerciële verbeterslagen!

Q: Voor welke projecten kan ik terecht bij Van Ons? 

Bas van der Lans. Foto: Bob BronshoffVan Ons accepteert jaarlijks ongeveer 10-20 nieuwe klanten. Bedrijven die jaarlijks 25 – 250k budget hebben en digital een sleutelrol toekennen voor groei van omzet, resultaat en effectiviteit. Het liefst is er ruimte voor innovatie.

Q: Investeren jullie ook in projecten? 

Heel plat: vaak niet. Mijn visie is dat elk idee dat goed is (product marktcombinatie die gebruikers blij maakt en business-wise rendabel) geld kan vinden. Als het idee niet goed genoeg is om investeerders – in welke vorm dan ook – te overtuigen is het voor ons óók niet de moeite waard om in te investeren. Wij ‘gokken’ niet met onze capaciteit. Dat zou ook niet eerlijk zijn naar andere klanten.

Q: Kennismaken en sparren over jouw project, idee of inzicht?

Kom maar op!

KANS + URGENTIE

Jij ziet een strategische kans. Laat mij met je meedenken over hoe die slim uit te spelen!

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Plaats een reactie