5 Ondernemerslessen in 20 minuten

Uit rapport ‘Staat van het MKB’ bleek onlangs dat slechts 10% van Nederlands’ MKB’ers groeit. Dat betekent dus dat 90% van de Nederlandse MKB’ers niet groeit (!). Het Handboek voor Digitale Slagkracht – geschreven door Robert van Eekhout en Bas van der Lans komt met oplossingen voor de uitdagingen waar MKB Nederland tegenaan loopt. Reden voor Ronnie Overgoor van 7Ditches om Van der Lans uit te nodigen zijn vijf ondernemerslessen te delen!

Klaar voor Digitale Slagkracht in jouw organisatie?

Het Handboek voor Digitale Slagkracht is te koop bij iedere online boekhandel; van Bol tot Managementboek.nl, en van Bruna tot boekenhuis Scheltema te Amsterdam.

Daarnaast is er ter ondersteuning van het boek een 5-daagse video workshop met 15 minuten video per dag plus vragen om zélf aan de slag te gaan met jouw Digitale Slagkracht.

Deze video-workshop is tijdelijk gratis toegankelijk: Reserveer hier jouw plek!

Over deze video

Ronnie Overgoor interviewde Bas in zijn programma “Ondernemerslessen”. Bekijk het aanbod van meer dan honderd inspirerende video’s op 7Ditches!

Lees ook: 10 jaar ondernemen, dit heb ik geleerd! 

Hulp nodig bij de Digitale Slagkracht van jouw organisatie? Redactionele input nodig voor een TV-, radio- of webpublicatie?

Schakel Bas in als specialist, spreker of sparringpartner. Dat kan via onderstaand formulier:

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Plaats een reactie