WordPress Development voor Reclame & Marketing Bureaus

WordPress Development en jouw bureau. Is het een trucje dat je erbij doet omdat het moet of een onderdeel van jouw agency dat continu resulteert. 
Samenwerken met Van Ons is meer business voor alle betrokkenen. Jou, jouw klant en voor ons. Zo wordt samenwerken leuk en relevant.

WordPress Development: van een 5 naar een 7

In twee weken of een veelvoud WordPress development ontwikkelen we de site zoals jij ‘m voor jouw klant uitdenkt en ontwerpt.

WordPress Development: van een 7 naar een 9

In sprints van twee of vier weken – waarin we één of meer dagen dedicated voor jou beschikbaar zijn – ontwikkelen we de site door.
Zo zijn wij de handen en voeten van jouw creativiteit en marketing skills en afdeling.
We schakelen rechtstreeks met jouw klant óf via de accountmanager bij jouw bureau.
Onze Online Producer – vast aanspreekpunt – is continu alert op kansen om jou als bureau naar voren te schuiven. Samen genereren we meer business.
En guess what: bij 4 van de 5 klanten waar we dit doen resulteert dit in een intensere samenwerking, resulterend in meer werk voor het bureau. Omdat we pro-actief ideeën voor kunnen stellen én de afgesproken capaciteit hebben om dit uit te voeren worden nooit ideeën in de kast gestopt (zoals: “ja, wel leuk, misschien later”)!
eCommerce bureau over Van Ons:

“Van Ons zijn onze handen en voeten. Dankzij de samenwerking is techniek voor ons geen belemmering. Zij enabelen de mogelijkheden van technologie voor ons en onze klant.” – Jeroen, CEO

WordPress Development: projectbeschrijving per klant

Voor merk x ontwikkelt jouw bureau een nieuwe website.
In 2 weken bouwen we ‘m en de twee weken erop ondersteunen we – zeg – 20 uur. In een doorlooptijd van 4 weken staat de nieuwe versie van de site.
Pas bij het online zetten start de nieuwe meting. Google Analytics is ingeregeld en mogelijk zijn andere meet- en testtools geïntegreerd. Geheid zijn ideeën gestrand die niet in de eerste versie van de nieuwe site ontwikkeld zijn en zijn gaandeweg nieuwe ideeën ontstaan.
Elke twee of vier weken plant de klant één of meer werkdagen in.

Voordeel 1: Dit is de enige manier om écht pro-actief te werken

Onze online producer is – mét jou – verantwoordelijk voor het account. Samen vul je de backlog en bieden we – elke twee of vier weken – kleine en grote verbetervoorstellen. Pro-actief.

Voordeel 2: Elke sprint een nieuwe versie online

Wat betekent dat voor de business van jouw klant?
Daarnaast komt continu

Voordeel 3: Je zit met elkaar óp de data

Zo kán je ook echt pro-actief relevante voorstellen doen. Bovendien zie je direct wat wel en niet werkt op een manier waar continu budget is om jouw bureau en ons te betalen. Ideeën kunnen niet niet opgepakt worden.

Voordeel 4: meer business voor alle betrokkenen

Ben jij klaar voor meer groei met jouw mooiste accounts?

Werk samen met Van Ons!
[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]

Plaats een reactie