WordPress WooCommerce Exact Online Koppeling voor Bureaus

Koppelen is vakwerk, zoals het maken van een WordPress webshop en de online marketing van deze webwinkel vakwerk is. Van Ons maakt sinds 2012 koppelingen tussen WordPress & Exact Online. In 2013 maakt Van Ons voor het eerst de WordPress WooCommerce Exact Online koppeling. Van deze koppeling is een product gemaakt dat inmiddels door tientallen WordPress WooCommerce webshops gebruikt wordt. 

Maak van koppelen geen hoofdpijn en laat het lucratief zijn: Van Ons koppelt via de WooCommerce API de WordPress WooCommerce Webshop van jouw klant aan Exact Online. Wij onderhouden de koppeling en jij doet eerstelijns support.

WordPress WooCommerce Exact Online

  • Bespaar tijd en geld
  • Data veilig in de cloud
  • Altijd up-to-date
  • Real time

Tijdsbesparend, efficiënt en betrouwbaar

De Exact Online koppeling automatiseert je boekhouding en dat geheel automatisch.

Bespaar tijd

Met de koppeling bespaart jouw klant tijd en geld. Je kunt extra diensten leveren aan jouw klant. Sluit gemakkelijk een abonnement af en wij nemen contact op voor de implementatie.

Snelle installatie

De Exact Online koppeling wordt gesynchroniseerd met Exact Online en jouw webshop. Binnen 10 minuten is de koppeling actief en kunt u alle data synchroniseren. Ook bestaande orders en facturen.

Je gegevens zijn veilig

Databeveiliging is belangrijk voor jouw klant, jou en voor ons. De Exact Online koppeling slaat geen data op onze servers op. De koppeling is volgens de hoogste veiligheidseisen ontwikkeld. Zo weet je zeker dat alle gegevens veilig zijn.

Geen onderhoud

Jij hebt geen onderhoud aan de koppeling, Van Ons onderhoudt alle koppelingen. Jij en jouw klant focussen op de webshop zelf!

Officiële Exact Online Partner

Met Van Ons en de Exact Online koppeling ben je zeker van de hoogste kwaliteit. Van Ons is geregistreerd partner van Exact Online en al onze koppelingen zijn gecertificeerd door Exact Online om de beste kwaliteit en functionaliteit te waarborgen.

Investering WordPress WooCommerce Exact Online Koppeling

  • Jij factureert jouw klant
  • Wij factureren jou de koppeling

Breid jouw dienstverlening uit met de Exact Online koppelingen van Van Ons!

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]

Plaats een reactie