WordPress Salesforce koppeling

Met CRM platform SalesForce kan je vanaf elke plek verkopen. Wanneer je maar wilt. WordPress is het flexibele platform dat voor websites en intranetten gebruikt wordt. Een no-brainer als het gaat om grote content websites om met een achterban te communiceren. Welke mogelijkheden ontgrendelt een WordPress Salesforce koppeling in jouw organisatie? 

integration-salesforce“Ik kom er voor uit: ik heb een obsessie voor goede koppelingen. Met ongelooflijke trots hebben we dan ook in 2015 de eerste complexe WordPress Salesforce koppeling van de wereld gebouwd.” – Bas van der Lans

Doelstellingen zijn doorgaans CRM – slimme marketing – of procesoptimalisatie .

Een intelligente koppeling tussen SalesForce en WordPress koppelt jouw bedrijfslogica, CRM, communicatie en marketing aan elkaar.

Van Ons heeft met haar koppelplatform ConnectPush de link gecreëerd tussen beiden. In de praktijk betekent dit dat elk object en iedere gebruiker tussen WordPress en SalesForce te synchroniseren.

WordPress Salesforce CRM

Of het nu een eenvoudige Lead-to-Salesforce koppeling is of een diepgaande integratie; ons team bouwt en onderhoudt iedere simpele en complexe WordPress Salesforce koppeling.
Ontdek wat een slimme SalesForce WordPress koppeling voor jouw bedrijf kan betekenen!
Neem contact op voor voorbeelden van de SalesForce WordPress koppeling

WordPress Salesforce koppelingen die mogelijk zijn:

  • WordPress Salesforce Lidmaatschappen beheren
  • Leads via de WordPress site aanmaken in Salesforce
  • Inloggen met je Salesforce account op WordPress via OAuth

Salesforce: Eén CRM platform waarmee je vanaf elke plek kunt verkopen. Wanneer je maar wilt.

sem-sales-kpi-01

WordPress Salesforce: Jouw zaak, volledig in handen.

Je hoeft niet langer hele reeksen spreadsheets, e-mails en databases door te spitten. Alles wat je nodig hebt, wordt centraal opgeslagen en is toegankelijk vanaf elke willekeurige locatie. Je kunt bezoeken vastleggen, actie ondernemen op leads, samenwerken aan verkoopkansen en realtime dashboards bekijken. En dat allemaal op je mobiel, op kantoor of gewoon thuis. Altijd en overal.
sem-sales-kpi-02

WordPress Salesforce: Sluit grotere deals. Vaker dan voorheen.

Je hebt alle gegevens voor je verkoopdeals centraal op één plek: stadium, status, producten, concurrentie, offertes en nog veel meer. Stel automatische meldingen, goedkeuringen en proactieve updates in. Verkort de verkoopcyclus door inzicht te krijgen wat er van invloed is op de voortgang. Daarnaast blijf je op de hoogte van de mensen en informatie die je nodig hebt om elke deal te sluiten.
sem-sales-kpi-03

WordPress Salesforce: Service, geef overal antwoord.

Zet de gezamenlijke expertise en kennis van je werknemers in om sneller dan ooit sales- en servicekansen te benutten. Zet diepgaande kennis in bij elk contact met je klanten. Los problemen in één keer op en biedt elke keer weer uitstekende klantenservice via de telefoon, e-mail, internet, social media en de chat.
sem-sales-kpi-04

WordPress Salesforce: Volg de resultaten. Elke lead. Elke conversie.

Leg alle leads, of ze nu zijn ontstaan via internet, e-mail of telefonisch, vast in Salesforce CRM en stuur ze automatisch door naar de juiste persoon voor de follow-up. Neem slimmere besluiten over de besteding van je marketingbudget. Dashboards laten de impact zien van je marketinginspanningen op de bedrijfsresultaten, waardoor je een actueel beeld van je bedrijf krijgt.

WordPress Salesforce koppeling nodig?

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Plaats een reactie