WordPress

WordPress is de motor van het internet; 60% van de top 100.000 websites draait op deze gebruikersvriendelijke software. Als je goed bouwt, kun je beheerbaar en beheersbaar een website of webshop neerzetten en deze uitrollen naar tientallen landen, naadloos aan laten sluiten op je sales- en marketingdoelstellingen.

In 2006 heeft Bas – met compagnon Robert – het WordPress bureau ‘Van Ons’ opgericht. Met meer dan 20 specialisten is dit het grootste specialistische WordPress-bureau van Nederland.

Van Ons bouwt WordPress websites voor TV-programma’s en goede doelen en van MKB tot multinational. Van Koffietijd tot Proefdiervrij, van fabrikant of dienstverlener tot Persgroep, CoffeeCompany en IKEA. Allen bouwen ze op de flexibiliteit van WordPress en de ervaring van Van Ons. Onze klanten serveren samen meer dan 25 miljoen pageviews per maand.

Klanten beschrijven Van Ons als:

  • technisch ongelooflijk sterk,
  • eerlijk &
  • fijne enthousiaste mensen.

Voorbeelden van maatwerk WordPress-toepassingen:

Bas van der LansRegelmatig pakken we nieuwe projecten op; het meeste tijd besteden we echter aan het doorontwikkelen mét onze bestaande klanten. Maandelijks óf wekelijks zetten we stappen met een groot deel van onze klanten.

Niet omdat dat contractueel zo afgesproken is, maar juist omdat het maand op maand rendeert. Resulteert in meer aanvragen, meer omzet, meer groei!

Samenwerken met het team achter de grootste WordPress sites van Nederland?

Ik kom graag met je in contact!

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Plaats een reactie