'WordPress, Just another Interface' op WordCamp Antwerpen en WordPress Meetup Brussel

België take-over! In de zomer was ik twee keer op rij uitgenodigd om te praten over Van Ons’ koppelwerk in België. Geen probleem. Op de meetup Brussen en WordCamp in Antwerpen hield ik twee variaties op mijn talk “WordPress, Just another Interface”. Van blog naar site CMS naar geïntegreerde tool die organisatie-breed is in te zetten. 

WordPress, Just another Interface gaat over Groei door Slimme Koppelingen binnen WordPress!

WordPress, just another interface

In twee cases neemt Bas je mee langs de mogelijkheden van WordPress als interface op CRM of ERP systemen, zoals Salesforce en Exact Online. Enerzijds kan je informatie doorzetten vanuit de site. Anderzijds kan je jouw site of sites juist voeden vanuit Exact Online en Salesforce.
Bas van der Lans Presentatie Virtual RealityWordPress – het gebruiksvriendelijke CMS waarmee je snel de markt op kan – is zo de missende schakel tussen bedrijfsprocessen en achterban (dealers, klanten en leads).

Bio – Bas van der Lans

Bas van der Lans is technisch eindverantwoordelijk bij Van Ons. Met een team van 15 maken ze ‘rijke weboplossingen zo duidelijk als een koe’. Praktisch betekent dat momenteel: specialist in WordPress websites voor televisie en maker van complexe koppelingen.

WordPress, Just Another Interface

 
 

Plaats een reactie